Selasa, 18 Februari 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

http://tengkubutang.blogspot.com/




  
Herm ni der lagi giveaway..
Macam best jew..
so GA ni sempena Birthday Tuan Punya Blog..Tengku Butang

Okies sempena bday Tengku Butang...saya nk import singer dr Oversea la nyanyikan uttuk awak..
plz..klik link di bawah...


 terimalah hadiah yg tak seberaper ni.....





Ucapan untuk awak


Selamat Hari Lahir..
Semoga panjang umur dan dilimpahkan rezeki
Semoga apa yang dimpikan tercapai dalam hidup awak...






so pada kawan2 yg nak join GA ni..meh tengok syarat2 nyer...


Syarat-Syarat Wajib!!!
Terbuka kepada Blogger-Blogger di Malaysia Sahaja.. 
So, Wajib ada Blog okeh!


Wajib Follow Blog Tengkubutang dan Linda Lyn (syarat Utama ni tauu)


Buat entri bertajuk : MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG 

Copy dan letak Banner atas ni dekat entri korang tu, 
jangan lupa link kan banner tu ke entri Giveaway teman ni yea.. 
kalau tak nanti teman tak kira dalam undi.. he2..

Wish lea apa2 aje (yang baik) sempena Besday teman ni..
(Entri paling Kreatif pun ada hadiahnya)

Pastu tinggalkan LINK penyertaan korang kat ruang komen bawah ni. Itu jeww..

2 ulasan:

Sya Mimie berkata...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)

ummie_mirahaziq berkata...

salam terima kasih ats kunjungan..nnt saya jenguk blog awk lak..

Label

aeon (1) AF2013 (1) Airasia (1) anak (3) April (4) Available (5) baby (1) berita (1) Big Bad Wolf (1) BIRTHDAY (2) Boy (1) Cenderahati (2) contest (7) Doraemon (5) drypers (2) Fadhilat (1) famly (2) GA (12) Girl (1) Hari raya (3) Jom derma (1) Jun (1) kakak (1) kursus (1) Mc D (1) Mei (1) menang (4) MH370 (1) mood (1) Mydeal (3) newborn (2) Peserta GA (2) pregnent (1) Promo (30) ramadhan (2) Redeem (2) resepi (1) sale (3) sample (3) selamat hari bapa (1) Story (1) Streetdeal (1) Sukan (2) Susu (2) t.q (1) voucher (5) Wayang (1)