Selasa, 14 Mei 2013

Bloglist June - Sept. 2013

 
 
 
Herm jom kawan2 kita join bloglist sis nurul ni..nak taw caranyer..
Mudah saja syaratnya.
1.  Mestilah follow blog kak Nurul
2.  Boleh tinggalkan komen di entry ini dgn menaip
' Saya nak join Bloglist June - Sept. 2013'
ATAU
3.  Sesiapa yang terlebih rajin tu nak buat entry pun boleh dgn copy & paste
banner di atas dan tinggalkan link di ruangan komen.
DAN 
Bagi yang buat entry tu ada  FM Bandung untuk siapa yang  bertuah nanti.
4.  Tarikh tutup 31 Mei 2013
 
 

2 ulasan:

Nazayiena Ayiena berkata...

Tq dik join bloglist kak Nurul,dan kak Nurul dah lama follow.

ummie_mirahaziq berkata...

o ya ka...saya br skrg nk on balik..rasa rindu pulak kat blog..hu..hu..

Label

aeon (1) AF2013 (1) Airasia (1) anak (3) April (4) Available (5) baby (1) berita (1) Big Bad Wolf (1) BIRTHDAY (2) Boy (1) Cenderahati (2) contest (7) Doraemon (5) drypers (2) Fadhilat (1) famly (2) GA (12) Girl (1) Hari raya (3) Jom derma (1) Jun (1) kakak (1) kursus (1) Mc D (1) Mei (1) menang (4) MH370 (1) mood (1) Mydeal (3) newborn (2) Peserta GA (2) pregnent (1) Promo (30) ramadhan (2) Redeem (2) resepi (1) sale (3) sample (3) selamat hari bapa (1) Story (1) Streetdeal (1) Sukan (2) Susu (2) t.q (1) voucher (5) Wayang (1)